top of page
 • Kan mijn accu nog gestolen worden nu ik deze beschermd heb met een Lockride?
  Ja helaas wel. Het Lockride accuslot dient als een extra bescherming tegen diefstal maar jouw accu kan nog steeds gestolen worden. Dieven kunnen volhardend zijn en proberen dan op elk mogelijke manier jouw accu in handen te krijgen. Parkeer je jouw fiets voor langere tijd? Dan raden we aan de accu uit de fiets te halen.
 • Moet ik mijn fiets en accu verzekeren tegen diefstal?
  We raden aan een fietsverzekering af te sluiten die ook je accu meeverzekerd. Als iemand zijn zinnen op jouw accu gezet heeft, vindt deze altijd wel een manier om de accu of fiets te stelen.
 • Welk accuslot heb ik nodig voor mijn fiets?
  Selecteer jouw e-bike in de keuzehulp en vind het bijpassende slot. De link naar de keuzehulp vind je onderaan de footer van elke pagina:
 • Kan ik het accuslot zelf monteren?
  Al onze sloten zijn zelf te monteren met gebruik van onze handleidingen. Kom je er niet uit dan kan je altijd een van onze dealers inschakelen. *Voor het installeren van de Model X for Carqon raden we je aan dit door een dealer te laten doen. Voor de montage moet een groot deel van de fiets uit elkaar gehaald worden.
 • Waar kan ik mijn bestelling volgen?
  Als je jouw trackingcode en postcode bij de hand hebt, kun je hier jouw zending volgen.
 • Hoe kan een product retourneren?
  Als je een Lockride via onze webshop gekocht hebt kun je een mailtje sturen naar info@lockride.nl, dan sturen we je een verzendlabel toe. Na ontvangst van jouw pakket storten we het aankoopbedrag terug. De Lockride moet wel ongebruikt danwel onbeschadigd zijn.
 • Past een Model X op elke Urban Arrow?
  Op het moment zijn er Urban Arrow fietsen met 2 verschillende accu systemen in omloop: Bosch PowerPack 2 en Bosch PowerPack 3. Naast de huidige Model X zijn we zijn bezig met een nieuwe Model X voor de laatste versie van de PowerPack.
 • Past een E-Type op elke bagagedrager accu?
  Nee helaas niet. De E-Type is alleen geschikt voor de Bosch PowerPack Rack type. Daarnaast heeft elke fabrikant heeft zijn eigen bagagedrager om de accu heen gevormd waardoor het kan voorkomen dat er tussen accu en bagagedrager geen Lockride past.
 • Op welke fietsen past Lockride niet?
  Omdat we vaak de vraag krijgen of een Lockride ook past op fietsen die niet in onze keuzehulp staan houden we hier een lijst bij van fietsen waar onze sloten niet geschikt voor zijn.
 • Mijn fiets staat er niet tussen. Kunnen jullie voor mijn fiets een slot ontwikkelen?
  We zijn continu bezig met het uitbreiden van ons productportfolio. De prioriteit van een nieuw slot wordt bepaald aan de hand van hoe groot de vraag is. Dus staat jouw fiets er niet tussen? Laat het ons vooral weten en wie weet zijn we al bezig met een oplossing of komt deze nu weer wat hoger op ons prioriteitenlijstje. ⚡️
bottom of page